Particulier
Business

Team

Eric Lemstra, architect, partner,

Eric Lemstra (1977) studeerde in 2004 met een eervolle vermelding af aan de TU Delft in de richting Architectuur. Datzelfde jaar startte hij BNLA architecten samen met Arjen Bloem. Binnen BNLA heeft Eric een sturende rol en treedt op als interne supervisor over alle projecten in ontwerp- en vergunningsfase.

Arjen Bloem, architect, partner,

Arjen Bloem (1978) studeerde in 2004 af aan de TU Delft in de richting Architectuur. In 2004 startte hij met Eric Lemstra BNLA architecten. Arjen is een perfectionist en heeft oog voor detail. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar binnen zijn rol als supervisor in de ontwerp- en uitwerkingsfase.

Laurien Keller, architect,

Laurien Keller (1981) studeerde in 2009 met een eervolle vermelding af aan de TU Delft in de richting Architectuur. Laurien werkt sinds 2010 bij BNLA en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot projectarchitect. Behalve interesse in architectuur heeft zij een grote voorliefde voor interieur, design en verlichting.

Menno Heck, architect,

Menno Heck (1982) studeerde in 2008 cum laude af aan de TU Delft, richting Architectuur. Menno werkte daarna ruim 8 jaar voor PPHP waar hij veel ervaring opdeed in woningbouwprojecten op diverse schaalniveaus. Sinds 2017 werkt hij als architect bij BNLA. Zijn kritische houding zorgt ervoor dat de essentie van het ontwerp tijdens de uitvoering gewaarborgd blijft.

Robert Smit, architect,

Robert Smit (1984) studeerde in 2014 af aan de TU Delft, richting Architectuur. Met een technische achtergrond van de MTS en HTS specialiseerde hij zich op de universiteit in woningbouw en ging vervolgens in 2014 bij BNLA aan de slag. Naast zijn passie voor architectuur richt Robert zich op het ontwerpen van meubels.

Michiel Markus, architect,

Michiel Markus (1985) is een creatieve ontwerper die architectuur en bouwtechniek in de juiste dosis weet te combineren. Na het doorlopen van de MTS en HTS, studeerde hij in 2012 af aan de TU Delft, richting Architectuur. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot projectarchitect, gespecialiseerd in wonen.

Ot Ben Yahia, bouwkundige,

Ot Ben Yahia (1990) studeerde in 2014 af aan de HTS van Amsterdam in de richting Bouwtechniek. Aansluitend startte hij zijn bouwkundige carrière bij BNLA. Ot is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van ontwerpen en richt zich binnen het bureau op duurzame ontwikkelingen.

Anne Luijt, bouwkundig medewerker,

Anne Luijt (1997) studeert Bouwkunde op de Hogeschool van Amsterdam. Na een succesvolle stageperiode bij BNLA in 2016, werkt Anne sinds 2017 als bouwkundig medewerker. Naast dat zij verantwoordelijk is voor diverse bouwkundige werkzaamheden is zij bedreven in het realiseren van 3D modellen.